vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek

Zorgverzekering vergelijken

Naast provisieoverzicht heeft DGN Groep nog een aantal projecten die in het teken van vergelijken staan.
De missie van DGN is het transparant maken van complexe markten met als doel dat de kwaliteit van het aanbod verbeterd tegen lagere kosten.

Onafhankelijke vergelijkingssite

Een van deze andere projecten is Zorgkiezer.nl. Sinds 2005 is Zorgkiezer de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen.
Hier kan je zorgverzekeringen vergelijken op premie, voorwaarden en kortingen.
Doordat zorgverzekeraars niet betalen voor een vermelding op Zorgkiezer is de website volledig onafhankelijk. De goedkoopste verzekering staat altijd bovenaan de resultaten.
Jaarlijks vergelijken ruim 1 miljoen mensen hun zorgverzekering op Zorgkiezer.nl.

Sluit aan op jouw zorgbehoeften

In onze zorgvergelijker kun je heel eenvoudig jouw wensen aangeven met betrekking tot je dekking. Op basis hiervan worden de goedkoopste zorgverzekeringen getoond.
De prijzen voor de verschillende aanvullende verzekeringen kunnen erg uiteen lopen.

Doordat Zorgkiezer met alle zorgverzekeraars heeft gesproken kun je via Zorgkiezer bij het afsluiten van een aantal zorgverzekeringen een korting ontvangen tot wel 25%.

Gratis overstapservice

Nadat je alle zorgverzekeringen met elkaar hebt vergeleken kun je de beste zorgverzekering direct online afsluiten. Zorgkiezer heeft een gratis overstapservice waarmee wij je oude ziektekostenverzekering voor je opzeggen.

Transparantie is de zorg

Zorgkiezer werkt aan het inzichtelijk maken van gegevens van zorgverleners en zorgverzekeringen vanuit het idee dat transparantie van het zorgaanbod uiteindelijk leidt tot betere zorg tegen lagere kosten.
Naast het vergelijken kun je bij Zorgkiezer ook terecht voor onder andere informatie over zorgaanbieders, wachttijden, tarieven en het laatste nieuws over de zorg.
ZorgKiezer.nl was in november 2005 de eerste site die de wachtlijsten van ziekenhuizen via internet inzichtelijk maakte. Ook publiceerden wij in 2009 een overzicht van alle collectieve kortingen van zorgverzekeringen.

DGN Groep

ZorgKiezer.nl is een project van DGN Groep en heeft in het kader van de Wet financieel toezicht een AFM vergunning voor advisering en bemiddeling van zorgverzekeringen. Andere projecten van DGN Groep zijn Hypotheek24.nl en autoverzekering24.nl.